Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ceremonia de învestire a ministrului Vâlcov, programată pentru joi la ora 11

Wednesday, 27 August 2014, 21:21 Sursă: REALITATEA.NET

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a lui Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget va avea loc joi la ora 11.00, a anunţat Preşedinţia.

Comunicatul a venit după o propunere formulată de Palatul Victoria. "Ca urmare a prelungirii evenimentelor prevăzute în agenda de astăzi, 27 august, peste programul stabilit, vă rog să reprogramați ceremonia de depunere a jurământului pentru dl. Darius-Bogdan Vâlcov în data de 28 august a.c., în intervalul orar 9.00-12.00. Menționez că după ora 12.00 voi fi plecat din țară", a precizat, anterior, un comunicat al biroului lui Victor Ponta. 

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri seară că absenţa lui Victor Ponta de la ceremonia de învestire a ministrului delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, i-a sugerat că premierul fuge de răspundere, acesta fiind motivul pentru care a amânat ceremonia de învestire, programată pentru miercuri.

"Nu e vorba de faptul ca Darius Vilcov e urmarit penal: nu e si nu vreau sa se speculeze. Sunt o serie de fapte petrecute în timpul mandatului de primar, care au fost sesizate de diferite organe ale statului către parchete şi vreau să văd ce se întâmplă", a explicat preşedintele.  

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ