Vedeta care și-a ascuns sarcina pentru o perioadă, și-a etalat cu mândrie burtica, pe covorul roșu

Saturday, 30 May 2015, 11:45 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Aylin Cadîr a anunțat, în urmă cu câteva luni, că este însărcinată, dar a fost discretă și nu a acordat prea multe detalii, pe această temă. Vedeta a apărut, însă, joi seară (28 mai) pe covorul roșu, de la evenimentul organizat cu ocazia aniversării a 16 ani de la primul număr al reviste Viva!, cu burtica la vedere.

Alyn Cadîr este cântăreață și actriță. A devenit cunoscută cu trupa POPS, iar mai apoi s-a reprofilat pe muzica jazz. Frumoasa brunet și-a ascuns sarcina pentru o perioadă, iar pe 8 martie, cu ocazia zilei femeii, a anunțat pe pagina ei personală de Facebook că este însărcinată. Aylin nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest lucru, potrivit Click.ro.

Vedeta a ales să fie diferită la petrecerea aniversară a revistei Viva! care s-a ținut la Palatul Mogoșoaia. Ea nu a purtat rochie și tocuri precum celelalte vedete, ci a optat pentru o ținută lejeră, dar în tendințe. Alyn a venit îmbrăcată în pantaloni lungi, o bluză neagră, simplă și o vestă. A purtat sandale joase și și-a etalat cu mândrie burtica, pe covorul roșu.

Aylin Cadîr s-a căsătorit în 2011 cu soțul ei Traian, după zece ani de relație. Aceștia au făcut două nunți, una turcească și una românească. Vedeta așteaptă cu nerăbdare marele moment, atunci când va deveni pentru prima oară mămică.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE