Lovitură pentru Andreea Bălan. Iubitul ei american...

Saturday, 02 May 2015, 12:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

“M-am grăbit, era prea devreme să mă implic într-o relaţie”, le-a recunoscut Andreea apropiaţilor. Cele mai multe lucruri despre Michael le-a aflat din presă, din declaraţiile fostelor cunoştinţe ale tânărului, fapt ce a dezamăgit- o teribil: că are o fetiţă pe care a abandonat-o în grija mamei sale şi căreia nu i-a plătit, de doi ani, o pensie alimentară medie, de circa 100 dolari pe lună, că ar fi fost întreţinut în tot acest timp de Janna Marie, fosta lui iubită, care l-a şi dat în judecată, că afacerile acestuia nu sunt tocmai… afaceri. Una peste alta, nici Michael nu e o partidă!

Mai matură ca niciodată, Andreea (30 de ani), care conduce singură un business prosper şi care, tot ce a realizat, a realizat prin propriile puteri, a hotărât să-şi facă ordine în viaţă. Momentan nu se gândeşte să intre într-o altă relaţie, dar când o va face, alesul va trebui să o convingă (mai ales că a traversat două relaţii eşuate lamentabil) că este un tip responsabil, scrie libertatea.ro.

Andreea l-a cunoscut pe Michael în iunie, anul trecut, la New York, unde a plecat în vacanţă, afectată de despărţirea de Keo, survenită după opt ani de amor.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VEDETE