Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sinucidere la metrou. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în stația Izvor

Thursday, 25 July 2019, 08:03 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE Circulația trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, începând cu ora 08:36. Până la acest moment, Metrorex a reorganizat circulația trenurilor de metrou pe Magistralele 1 și 3 în sistem pendulă, pe un singur fir, astfel încât instituțiile abilitate să își poată desfășura cercetările ce se impun în astfel de cazuri.

Un bărbat în vîrstă de 40 de ani a murit după ce s-a aruncat în fața metroului la stația Izvor. Salvatorii sunt la fața locului iar circulația metroului este blocată.

Se circulă cu dificultate, joi dimineață, la metrou. Probleme sunt în principal pe magistralele 1 și 3. Din informațiile de la această oră, o persoană s-a aruncat în fața unei garnituri de metrou la stația Izvor.

Călătorii de pe magistralele 1 și 3 așteaptă deja de câteva zeci de minute. Aceștia au fost anunțați că „din motive independente de Metrorex, circulația trenurilor funcționează cu întârziere.”
 
Călătorii sunt scoși din trenuri, iar Metrorex a anunțat că această stație este închisă.
 
Potrivit informațiilor obținute de Digi24, este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani. Pompierii intervin la fața locului.

Răspunsul oficial al Metrotrex

"Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon).

Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii.

Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul".

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL