S-a înfipt cu mașina într-un crater apărut din senin pe un drum național

Friday, 21 February 2014, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Maşina s-a înfipt pur şi simplu în groapă, doar norocul şi prudenţa şoferului făcând ca accidentul să nu se transforme într-o nenorocire. Carosabilul a cedat brusc în zona unui podeţ, cel mai probabil din cauza infiltraţiilor de apă, scrie monitorulsv.ro

Accidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 21.00.

Constantin Cruţ, în vârstă de 45 de ani, din comuna Horodnic de Sus, conducea un autoturism Opel Corsa, alături de el, în dreapta, aflându-se soţia sa, în vârstă de 28 de ani, în timp ce pe bancheta din spate era băieţelul lor de 6 ani. Cei trei veneau de la Solca, de la părinţii femeii, şi se îndreptau spre casă. În afara localităţii Marginea, drumul liniştit spre casă al familiei Cruţ s-a transformat într-un coşmar. 

„Era în faţa mea un microbuz, când a trecut acesta cred că s-a rupt drumul, dar şoferul, în loc să oprească, s-a tot dus şi eu am intrat în crater. A fost groaznic, era imposibil să evit. Doar la televizor vedeam cazuri de astea şi mă gândeam cum se poate rupe asfaltul, dar iată acum am păţit-o eu”, a relatat ulterior bărbatul.

Marele noroc al celor trei pasageri din maşină este că purtau centuri de siguranţă şi că şoferul nu avea viteză.

„Deşi eram în afara localităţii, nu aveam mai mult de 60 de kilometri la oră, dacă aveam viteză mai mare eram morţi toţi trei. Ce s-a întâmplat este de necrezut, de neînchipuit”, a declarat, în stare de şoc, bărbatul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri