Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Restituirea taxei auto: Sute de bistrițeni au stat la cozi pentru că au înțeles greșit data limită

Thursday, 31 August 2017, 16:36 Sursă: REALITATEA.NET

Proprietarii de maşini care au plătit taxa auto sau timbrul de mediu în ultimii ani pot să ceară, începând din 28 august, restituirea banilor de la stat.

În trei zile de când se pot depune aceste cereri, sute de bistriţeni au trecut deja pe la sediul Finanţelor pentru a solicita banii, conform conducerii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud.

Directorul executiv al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud, Cristian Parasca, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în primele trei zile de când se pot depune solicitări de restituire a sumelor plătite de cei care au achitat taxa auto sau timbrul de mediu au fost depuse peste 250 de cereri.

Cristian Parasca face apel la cei care vor să îşi recupereze banii să nu se îngesuie la ghişee, termenul-limită de depunere a cererilor fiind 31 august 2018.

”Lumea a început să năvălescă pentru că mulţi au înţeles că termenul limită de depunere a cererilor este 31 august 2017, nefiind atenţi că termenul este 31 august 2018. Îi rog să nu se înghesuie cu depunerea cererilor, normele de aplicare vor apărea până cel târziu în 7 octombrie. În prima zi am avut 65 de solicitări, în a doua 70, iar ieri au fost depuse 119 cereri”, a spus Parasca.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL