Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Atenție, șoferi! Mai multe sectoare de drumuri naționale rămân închise pe timpul iernii

Friday, 17 November 2017, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

CNAIR anunță printr-un comunicat de presă că începând de astăzi, 17.11.2017, ora 18.00, se interzice circulația rutieră pe următoarele sectoare de drumuri nationale:

DN 67C, Obârșia Lotrului (județ Vâlcea) — Localitatea Curpat (județ Alba)

DN1R, Limita județului Cluj — Localitatea Matisești (județ Alba)

Aceste măsuri sunt luate conform reglementărilor în vigoare privind circulația pe drumurile publice în sezonul rece și a reglementărilor tehnice în vigoare (Normativ 525/ 2013).

Instituirea acestor restricții este necesară deoarece aceste sectoare de drum se află în zone de munte izolate unde nu există localități, fiind frecvente fenomene meteorologice extreme (căderi abundente de zăpadă și viscol). În această situație nu pot fi desfășurate activitățile de deszăpezire, iar circulația nu se poate desfășura în condiții de siguranță.

În concluzie, pe aceste sectoare este interzisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe perioada sezonului rece.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte semnalizarea temporară aferentă închiderii circulației.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/ 264.33.33; 021/ 9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro — DISPECERAT — Situația Drumurilor Naționale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL