Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Apariţie" inedită pe un drum plin de gropi din judeţul Argeş. "M-am pomenit că se lasă maşina"

Sunday, 10 April 2016, 16:21 Sursă: REALITATEA TV

"Toţi promit cu alegerile electorale că ne asfaltează, nu fac nimic. Uitaţi situaţia cum se prezintă în comună. Numai în campaniile electorale promit că fac; ne-am rupt maşinile", a povestit un localnic.

Starea drumului care leagă Oarja de Pitești s-a degradat şi mai mult după ce a fost decopertat pe o porţiune de trei kilometri şi lăsat așa mai bine de trei săptămâni. Mai mult, drumarii nici nu au semnalizat lucrarea, iar şoseaua a devenit un adevărat pericol atât pentru oamenii din zonă, cât şi pentru cei care-l tranzitează. Astfel, oamenii revoltaţi s-au decis să semnalizeze ei gropile cu lalele.

"De 20 şi ceva de ani îşi bat joc de noi, vin cu nişte plombe. Acum câteva zile m-am grăbit să ajung la Piteşti, am dat într-o gaură şi m-am pomenit că se lasă maşina. Când colo s-a dezumflat, vă daţi seama daca s-a strâmbat un pic janta", a povestit altcineva.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş, în adminstrarea căruia se află drumul, nu ştiu prea multe despre lucrare.

"Nu e semnalizat drumul, nu sunt indicatoare care să semnalizeze lucrări în carosabil şi nimeni nu ştie nimic, nu sunt utilaje doar găurile astea lasate. Ei se vaită de mult de drum, bănuiesc că au început lucrările, nu am date să vă spun, dar o să informez. Dar semnalizarea trebuia făcută de constructor", a explicat Dorin Mărăşoiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Dacă vremea va permite , se pare că lucrările de asfaltare vor începe săptămâna viitoare.Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL