Accident pe DN1! Traficul se desfăşoară cu dificultate între Braşov şi Predeal

Monday, 02 January 2017, 18:18, Sursă: REALITATEA.NET

Traficul rutier pe DN 1, pe sensul spre Ploieşti, între Brașov - Predeal, se desfășoară îngreunat la kilometrul 156+600 de metri, în zona Timișul de Jos, din cauza unui accident, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, citat de Agerpres.

Adaugă părerea ta

Sursa citată reamintește că valorile de trafic sunt extrem de ridicate, iar între Brașov — Predeal — Bușteni și Sinaia se formează, pe anumite tronsoane, coloane de autovehicule.

"Conducătorii auto care doresc să se deplaseze pe ruta Brașov — Ploiești sunt sfătuiți să utilizeze DN1A Săcele — Cheia — Vălenii de Munte. Automobiliștii care doresc să se întoarcă din Brașov în Capitală pot folosi, pentru a evita ambuteiajele, ruta Brașov — DN73 — Râșnov — Bran — Câmpulung — Pitești — A1 — Pitești — București", precizează comunicatul citat.

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu prudență sporită, să adapteze viteza de deplasare la starea carosabilului și vizibilitate, să păstreze distanța în mers între autovehicule pentru a putea efectua orice manevră în condiții de siguranță și să utilizeze centurile de siguranță.