Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premieră în handbalul românesc. Decizie de ultimă oră

Thursday, 23 August 2018, 13:48 Sursă: REALITATEA.NET

Redam mai jos comunicatul oficial:

"HANDBALUL

Unul dintre cele mat lubite sporturi din Romania.

1936, anul infiintarii Federatiei Romano de Handbal.

82 de ani de existenta in Romania al unuia dintre cele mai spectaculoase sporturi de echipa in care Romania a excelat atat la baieti, cat si la fete.

82 de ani de performanta si rezultate care ne-au facut mandri.

In centrul acestui fenomen s-au aflat constant sportivii practicanti ai acestui sport, cat si antrenorii lor. Oameni care au scris pagini glorioase in istoria sportului romanesc.

Dupa 82 de ani de existenta a acestei discipline sportive, la initiativa unui grup de sportivi inimosi, ia fiinta pentru prima oara un Sindicat National al Handbalistilor din Romania.

Care au fost motivele unei astfel de decizii, dar mai ales ce isi propune sa faca Sindicatul National al Handbalistilor din Romania. veti afla maine, 24 august, la orele 11,00, in cadrul conferintei de presa ce va fi sustinuta la sediul BNS din Bucuresti str. Turturelelor 11A, Cladirea Phoenicia Business Center. et.3.

Conferinta de presa va fi sustinuta de dl. Mihai TIMOFTE, Presedintele SNHR, alaturi de dl. Viorel MAZILU, unul dintre membrii noii organizatii sindicale.

Acestia ii vor avea alaturi pe dl Emilian HULUBEI , Presedinte al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania, Vicepresedinte BNS in domeniul sportului si pe dl. Dumitru COSTIN, Presedinte BNS.

La conferinta de presa vor participa si alte nume de referinta ale acestui sport. Va asteptam la conferinta de presa incepand cu orele 10,45. 

Mihai TIMOFTE Presedinte SNHR"

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE