FOTO Virgina la 30 de ani desi arata uluitor si e o sportiva foarte cunoscuta: 'Ma pastrez pentru viitorul sot...'

Friday, 24 January 2020, 10:38 Sursă: Realitatea.NET

Lori Susan Jones este o sportiva cunoscuta in Statele Unite care a marturisit ca e virgina in cadrul unui show televizat. Ea a facut marturisirea pe cand avea 30 de ani. Acum este in varsta de 37 de ani si tot nu s-a maritat, insa nu a mai vorbit in public daca si-a pastrat virginitatea pana acum.

Cu toate astea, ea spune ca sinceritatea ei a fost o mare greseala pentru ca a facut ca barbatii sa o evite. Mai mult, sportiva marturiseste ca a fost cel mai dificil lucru pe care l-a facut in viata ei, mai greu decat sa termine o facultate si mai greu decat sa participe la o olimpiada.

"Imi plac o multime de oameni, dar pur si simplu nu merge. nu stiu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvantat cu un sot", spunea aceasta la inceputul anului trecut. Acum, la aproape un an de la acele declaratii, aceasta regreta declartiile facute si spune ca sinceritatea de care a dat dovada a impiedicat-o sa isi gaseasca iubirea.

"Aceea a fost o greseala. A distrus toate intalnirile avute dupa aceea, ca si cum nici macar nu as fi avut o sansa. Inainte macar aveam o sansa, acum deloc. Pentru alte virgine, le dau un sfat. Este mai greu decat sa te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decat sa termini o facultate, a fost sa raman virgina inainte de casatorie", a spus aceasta pentru Daily Mail.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-24 11:24:04
Cetateanul

O femeie normala care nu se lasa imbrobodita de curentul feminist . Curent care are un adversar declarat de moarte : barbatul .

2020-01-24 15:05:05
Cetateanul

Este dovedit stiintific ceea ce se stia pe cale empirica de milenii . Sansele de a avea o relatie stabila scad vertiginos cu cat un om are mai multi parteneri . O relatie se bazeaza pe maleabilitate, pe intelegere, restul sunt doar lucruri de forma : frumusete, statut social, pregatire, avere, etc .

Alte articole din: LIFESTYLE