A deschis profilul de Facebook al soţului ei şi a intrat în şoc. Ce poze postase bărbatul

Saturday, 14 February 2015, 13:02 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Adrian Linham, in varsta de 43 de ani, a avut o relatie secreta cu Hayley Totterdell timp de trei ani. Asta in timp ce Liz, sotia lui de 37 de ani, credea ca mariajul lor mergea perfect. Cei doi erau casatoriti de sapte ani.

Barbatul petrecea mult timp departe de casa, motivand lipsa prin faptul ca lucreaza intr-o alta localitate, ca instructor de scuba diving.


Insa acesta ducea de fapt o viata dubla, la numai 25 de kilometri de caminul conjugal. Pe amanta Hayley a luat-o de sotie pe plaja unde si-a petrecut luna de miere cu Liz. Familia si prietenii lui Hayley nu stiau ca acesta era casatorit. Iar Liz nu a stiut nimic de al doilea mariaj al sotului ei, potrivit stirileprotv.ro.

Cand a primit o scrisoare de la soacra ei, in care aceasta isi exprima regretul pentru faptul ca cei doi au divortat, iar fiul ei s-a recasatorit, aceasta a trait un soc. Liz a intrat pe Facebook, unde a gasit zeci de poze in care sotul ei isi imbratisa noua sotie. Iar un prieten de-al barbatului fusese cavaler de onoare la ambele nunti.

Linham a fost condamnat la 1 an si jumatate de inchisoare, sub acuzatia de bigamie. Cea de-a doua sotie l-a iertat si spune ca-i va ramane alaturi.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri