HOROSCOP. Zodiacul, în funcţie de grupa sanguină

Wednesday, 07 May 2014, 12:03, Sursă: REALITATEA.NET

Este binecunoscut faptul că dacă te-ai născut sub un anumit semn zodiacal, acesta îţi influenţează viața, personalitatea şi destinul. Ei bine, zodiacul se află în strânsă legătură şi cu grupa sangvină. Astfel, un Rac cu grupa de sânge AB este diferit de unul cu grupa B.

 

Berbec

Grupa sangvină A

Iau decizii cu inima. Fac doar ceea ce le place, sunt curajoşi şi se entuziasmează uşor. Totodată, dau dovadă şi de impulsivitate. Nu se ghidează după reguli. Sunt buni ascultători şi persoane pe care te poţi baza, căci te ajută necondiţionat. Nu le plac joburile care au aceeaşi rutină zilnică.

Grupa sangvină B

Le place aventura şi au o mare sete de putere. Sunt născuţi să fie lideri. Iubesc cu pasiune şi fac orice pentru persoana iubită. Au un caracter puternic şi îşi propun zi de zi obiective noi. Firi cheltuitoare, nu sunt genul de oameni care să pună banii la ciorap.

Grupa sangvină 0

Dacă te-ai născut sub semnul Berbecului şi ai grupa de sânge 0, principalele trăsături de caracter sunt curajul, impulsivitatea şi atenţia la detalii. Niciodată nu îţi scapă nimic, iar când ai de spus o opinie, chiar poţi fi lipsit de tact. Îţi place să călătoreşti. Aceste persoane nu se lasă dominate de nimeni.

Grupa sangvină AB

Au un entuziasm debordant, dar sunt lipsite de răbdare. Nu le place monotonia şi se plictisesc destul de repede. Sunt şi un pic certăreţe, însă le trece repede şi nu sunt persoane ranchiunoase. Pot lucra în relaţii publice, dar şi în funcţii de coordonare.Într-o relaţie, le place să conducă.

Taur

Grupa sangvină A

Iartă, dar nu uită, iar atunci când îţi va fi lumea mai dragă vor veni la tine cu un reproş. Sunt persoanele din semnul Taur, cu grupa sanguină A. Sunt meticuloase şi se integrează uşor într-o echipă. În dragoste, sunt persoane stabile. În ceea ce priveşte meseria potrivită, pot fi inspectori, dar pot face carieră şi în învăţământ.

Grupa sangvină B

Le place stabilitatea şi au o încăpăţânare ieşită din comun. Odată ce le-ai câştigat prietenia, te vor ajuta necondiţionat. Sunt persoane energice. Nu cred în dragoste la prima vedere, ci cred că secretul unei relaţii reuşite stă într-o prietenie sinceră. Iubesc cu pasiune şi dăruiesc totul.

Grupa sangvină 0

Încăpăţânare, dar şi tendinţa de a-I judeca pe cei din jur: sunt caracteristicile negative ale unui Taur cu grupa sanguină 0. Sunt romantici, plini de şarm şi dau dovadă de mult bun gust. Nu le place minciuna. Dau, de asemenea, dovadă de mult tact. Se îndrăgostesc greu, iar dacă sunt părăsiţi, le va lua mult timp ca să intre într-o nouă relaţie.

Grupa sangvină AB

Sunt firi flexibile, care suportă cu uşurinţă schimbările. Sunt mânaţi de dorinţa de a reuşi, iar eşecurile îi întâresc şi nu se lasă până nu trag lozul câştigător. Le plac experienţele noi şi au simţul umorului. Mulţi dintre nativi sunt gurmanzi.

Gemeni

Grupa sangvină A

Sunt comunicativi şi un pic cu capul în nori. Chiar dacă nu le place un lucru, îşi duc sarcinile la capăt şi dau dovadă de profesionalism. Le place, de asemenea, să trăiască în lux. Sunt genul de elevi foarte săritori, care îşi ajută colegii necondiţionat.

Grupa sangvină B

Sunt firi sensibile, care se entuziasmează foarte uşor. De aceea, de multe ori suferă pentru că au aşteptări prea mari de la o persoană sau de la o situaţie. Dacă au o motivaţie puternică, muncesc mult pentru a fi câştgători. Perseverenţa este una dintre calităţile nativilor Gemeni, cu grupa sangună B.

Grupa sangvină 0

Dacă eşti reprezentantul acestei zodii şi te-ai născut cu grupa 0, poţi da dovadă de superficialitate. De asemenea, ai tendinţa să-ţi schimbi joburile foarte des, căci  te plictiseşti repede. Îţi plac călătoriile, iar banii îi cheltui la fel de repede precum îi primeşti.

Grupa sangvină AB

Eşti tot timpul în pas cu moda, şi ai tendinţa să treci foarte uşor de la o stare la alta. Stabileşti foarte uşor legături noi, fiind o fire foarte comunicativă, şi ai o grămadă de prieteni. Nu suporţi posesivitatea, de aceea îţi alegi un partener cu o fire independentă, ca a ta.

Rac

Grupa sangvină A

Cei născuţi sub acest semn sunt conservatori şi nu fac niciodată vreo ”nebunie”. Au tendinţa de a cădea uşor în depresie, însă, îşi revin la fel de repede. Sunt familişti convinşi şi sunt genul de persoane care prefer o seară cu rudele, nu o ieşire în club.

Grupa sangvină B

Schimbările bruşte de comportament îi caracterizează pe Racii cu grupa sangvină B. Le place să-I ajute pe ceilalţi, de aceea fac multe activităţi de voluntariat. Le plac ieşirile în natură. Pot fi buni contabili, dar şi medici pediatri.

Grupa sangvină 0

Foarte atente şi meticuloase, cu deosebite calităţi de lider. Calmul îi caracterizează pe cei mai mulţi dintre nativi. La un partener, caută inteligenţa şi nu pun mare preţ pe aspectul fizic. Îşi doresc stabilitate şi nu le place neprevăzutul.

Grupa sangvină AB

Dau dovadă de un al şaselea simţ deosebit şi citesc foarte bine oamenii. Au câţiva prieteni buni şi se dedică mult familiei. Îşi pot schimba uşor starea de spirit, însă nu lasă să se vadă acest lucru, căci sunt introvertiţi. Le place să planifice totul, ca să evite surprizele neplăcute.

Leu

Grupa sangvină A

Le place să fie în centrul atenţiei şi sunt persoane foarte elegante. Într-o dispută, ei sunt cei care au ultimul cuvânt. Sunt genul de persoane care au toate şansele să devină vedete, dar şi să acumuleze avere, căci “atrag” banii.

Grupa sangvină B

Sunt oameni calzi şi generoşi, care nu zic nu niciunei provocări. Sunt carismatici şi întotdeauna sunt în centrul atenţiei, chiar dacă unoeri nu îşi doresc cest lucru. Sunt extrovertiţi şi au un psihic foarte bun, de aceea depăşesc orice necaz. Le place să fie rdicaţi în slăvi.

Grupa sangvină 0

Se nasc sub semnul puterii şi au o mare dorinţă de a conduce. Sunt persoane de încredere, care au, mai devreme sau mai târziu, succesul pe care şi-l doresc. Au o imagine impecabilă, de aceea devin modele pentru alţii. Sunt potriviţi pentru a lucre în vânzări, în relaţii cu publicul, dar şi în funcţii de conducere.

Grupa sangvină AB

Cei născuţi sub acest semn au, nu de puţine ori, propria afacere. Au o atitutine flexibilă şi rareori pot fi citiţi. De aceea, pot fi chiar periculoşi. Rar cer ajutorul altora şi le place să se descuce singuri. Au, de asemenea, o minte foarte agilă.

Fecioară

Grupa sangvină A

Tăcuţi, meticuloşi, dar şi foarte sensibili. Pot lucre cu uşurinţă în domeniul finanţelor. Sunt introvertiţi şi le ia destul de mult timp să-şi facă prieteni noi. Însă odată ce i-ai câştigat inima unei Fecioare cu grupa sanguină A, să ştii că este pe viaţă. Sunt generoşi şi familişti convinşi.

Grupa sangvină B

Au tendinţa să se enerveze foarte uşor, dacă-I scoţi din rutina lor. Se organizează foarte bine şi planifică totul: de la o simplă ieşire în oraş, până la concediul din anul următor. Sunt extrem de punctuali şi nu suportă lipsa de respect.

Grupa sangvină 0

Foarte conţtiincioşi şi buni strategi, au toate sşansele să devină manageri de success. Le este însă cam teamă să îşi assume riscuri. Se specializează foarte bine în ceea ce fac şi nu-I prea poţi prinde pe picior greşit. Nu suportă superficialitatea.

Grupa sangvină AB

Le place liniştea, nu le place să aştepte. Pot trăi mult mai bine într-un oraş mic, căci fug de aglomeraţii. Sunt şi încăpăţânaţi şi nu le place să fie criticaţi. Au tendinţa de a se deprima destul de uşor.

Află cum influențează astrele și grupa de sânge destinul tău pe clickpentrufemei.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP