Germania a stagnat economic în ultimul trimestru al anului trecut

Friday, 14 February 2020, 21:47 Sursă: Realitatea.net

Conform corespondentului BBC, Biroul Federal de Statistică a afirmat că nu s-a înregistrat nicio creştere începând din octombrie şi că rata de creştere anuală din 2019 a fost de numai 0,6%.
 
Germania este a treia exportatoare mondială de bunuri, după Statele Unite şi China, care au economii mult mai mari. Aşadar, ea este în special expusă turbulenţelor din comerţul mondial, care sunt cel puţin parţial asociate abordării mai asertive a preşedintelui Trump faţă de comerţul internaţional.
 
Biroul German de statistică a declarat că economia a fost încetinită de comerţul extern. Exporturile au fost mai slabe decât în cele trei luni anterioare. A existat o scădere a investiţiilor în afaceri, în maşini şi echipamente. 

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-15 14:18:15
Germania Stagneaza, ro devine locomotiva europei !!!

Paranoia si minciuna patologica a ciordeilor rosii au intrat in singele si celulele multor oameni, majoritatea bujetari, carora le place sa creada ca merita salariile si pensiile grosiere datorita “aportului” adus de ei la economie. Economie care nu exista decit pe hirtie si le este frica tuturor guvernantilor sanatosi la cap sa recunoasca ca “producem” camla fel ca bang ladeshul. De cind cu saracul Boc, a spune adevarul e similar cu sinuciderea, asa ca si pnlistii o tin langa cu cresterea economica in conditiile in care imprumutam in draci si producem doar autobuze otomane ...

Alte articole din: EXTERN