Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Femeile şi-au ieşit din minţi după ce au văzut această poză. Cine este soldatul misterios

Friday, 26 June 2020, 12:54 Sursă: L. G.

În 1950, bunicul lui Derek Schwendeman şi-a făcut o fotografie în care a afişat un zâmbet demn de un star de la Hollywood! La acea vreme, Thomas era soldat şi nici pin cap nu-i trecea că gestul său va declanşa o adevărată isterie... Fireşte, în rândul femeilor...

Derek a dat întâmplător peste fotografia bunicului său şi, fermecat de imaginea bărbatului la vârsta tinereţii, a decis să o posteze pe o reţea de socializare, într-o galerie dedicată fotografiilor vintage.

Din acel moment, internauţii s-au îndrăgostit pur şi simplu de bărbatul din fotografie. "În 1950, Coreea s-a bucurat de unul dintre cele mai strălucitoare zâmbete care i-au fost date vreodată omenirii", a scris un internaut. Un altul a completat: "Cumva bunicul tău a fost model pentru Armată?"

Imagine

Din momentul în care a fost postată şi până acum, fotografia a fost vizualizată de peste 3 milioane de oameni.

Atât Derek, cât şi bunicul lui, Thomas, au fost copleşiţi de atenţia căpătată peste noapte. "A fost ceva cu totul neaşteptat! Dar a fost o surpriză minunată!", a mărturisit Derek.

Dar cea mai fericită persoană a fost bunica sa, Fleecie, la rândul său o mare frumuseţe, după cum se poate vedea în imaginile din GALERIA FOTO.

"Când i-am arătat fotografia, bunica mi-a spus: \"Femeile roiau în jurul bunicului meu, dar eu am fost norocoasa care a pus mâna pe el de la început!\"", adaugă Derek.

Cei doi "porumbei" sunt căsătoriţi de 65 de ani şi sunt, şi astăzi, la fel de frumoşi!


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN