Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Gușă: Cum intră Moldova în hora bătăliei din SUA

Monday, 05 October 2020, 13:30 Sursă: Realitatea.net

"După trecerea prin Ucraina, a poposit chiar în Miami-USA, fiind “proprit” acolo de către autoritățile americane, de unde în urmă cu puțin timp a reușit să scape la Istanbul (sursa mea sunt relatările de presă din ultimii ani). Am aflat zilele astea că a plecat și de-acolo în urmă cu câteva zile, chiar înainte ca un comando rusesc să-l extragă din Turcia spre a-l livra autorităților rusești", a scris consultantul politic Cozmin Gușă, pe pagina sa de Facebook.

“Vorbesc cu un prieten din Washington aseară despre super-agitația din jurul campaniei deștepte a lui Trump, cvasi-recuperat din infecția cu COVID și care domină acum din nou agenda publică din America. Omul citise ce-am scris ieri despre strategia echipei de campanie a președintelui SUA, și mă întreabă dacă știu ce-a pățit Brad Parscale, unul dintre șefii de campanie care-a fost și la București acum mai mult de un an, adus de către consultantul român Adrian Thiess pentru o conferință publică, cazat fiind la celebrul “LIDO”, proaspăt redeschis. Nu știam, așa că mi-a relatat cum, în urmă cu cca 1 săptămână, Parscale a avut o tentativă de sinucidere “a la Adrian Năstase”, și doar intervenția rapidă a soției lui l-a salvat, aceasta chemând poliția care literalmente i-a smuls din gură revolverul cu care urma să-și ia zilele! Și-asta, în plină campanie electorală, implicat fiind un tip inteligent și energic ce-a avut un rol determinant în prima victorie a lui Trump. Comentariile sunt de prisos… 

Din vorbă-n vorbă, ajungem la România și implicarea filierei BIDEN-GITENSTEIN în afacerile din jurul Fondului Proprietatea, despre care vorbesc în SUA de ceva vreme Rudy Giuliani și destui jurnaliști, plus alte matrapazlâcuri puse la cale de filiera SOROSISTĂ prin România, ce sunt azi subiect de dezvăluiri în campania americană. Știind el despre “stagiul” meu din 2010 din Moldova, când m-am implicat ca și consultant la Chișinău într-o campanie în care am reușit înfrângerea rusofilului Voronin, în beneficiul AIE (Alianța pentru Integrare Europeană, cu tripleta conducătoare Filat-Lupu-Ghimpu, sprijinitor principal Vlad Plahotniuc), îmi zice că și Moldova a intrat pe harta dezvăluirilor din SUA despre corupția echipei democrate a lui Biden. Subiectul îl implică pe fostul ambasador Mark Gitenstein, care azi este unul dintre șefii fundațiilor de campanie a lui Biden (în calitate de prieten vechi de peste 30 de ani!), iar subiectul este unul pe care-l cunosc bine încă din 2010", mai scrie Cozmin Gușă. 

Citește continuarea pe realitateadinmoldova.net

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN