Vrei o idilă la birou? 6 sfaturi ca să nu dai de probleme

Sunday, 01 March 2015, 22:57, Sursă: REALITATEA.NET

Relatiile amoroase la serviciu sunt mai comune decat ai crede. Un studiu recent a scos la iveala ca 56% dintre participanti au avut sau au o idila la birou.

Adaugă părerea ta

Daca si tu ai in minte un asemenea scenariu – o colega iti face cu ochiul de ceva vreme, iar acum te-ai gandit sa dai frau liber instinctelor –, nu uita sa-ti iei inainte cateva masuri de precautie.

Relatiile la serviciu pot fi delicioase, daca sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda; in caz contrar, risti sa cazi in ridicol, sa ajungi subiect de barfa si sa-ti pierzi reputatia printre colegi.

1. Nu interpreta gresit semnalele ei

Flirtul adevarat este o intreaga arta, care necesita multa delicatete si capacitatea de a intelege corect semnalele subtile ale femeii pe care ai pus ochii. Trebuie sa cantaresti bine lucrurile si sa fii sigur ca e interesata de tine (nu cumva e doar amabila?), ca sa nu faci o gafa de proportii. Chiar si dupa ce devine evident ca te considera atragator, e bine sa procedezi cu multa finete. In niciun caz nu i te urca pe birou exclamand: „Ia-ma acum!", pentru ca nu va functiona si risti sa pari un dement sau, mai rau, disperat.

2. Evita replicile ieftine de agatat

Replicile patetice si cliseizate de agatat nu fac altceva decat sa o indeparteze de tine (asta, presupunand ca ea are un pic de clasa). Daca o sa ii spui ceva de genul: „Ce mananci de arati atat de bine?", „Cred ca te-a durut foarte tare cand ai cazut din Rai!" sau „Ce faci tu cand nu luminezi incaperile cu zambetul asta minunat?!", ai toate sansele sa o dai in bara. Replicutele de genul asta suna fals, nu te vor ajuta cu absolut nimic si arunca lucrurile in derizoriu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.