Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victorie incredibilă în Teleorman! Consiliul Județean va fi condus de un apropiat al lui Liviu Dragnea, inculpat în dosarul ”Belina”. Rezultatul, CONTESTAT de Pîrvulescu

Monday, 28 September 2020, 11:11 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Locul al treilea a fost ocupat de Mihai Iordan (USR-Plus), care a câștigat 3,87%.

Adrian Gâdea este acuzat de complicitate la abuz în serviciu și participație improprie la infracțiunea de abuz în serviciu în dosarul ”Belina”. Acesta este suspectat că ar fi atribuit ilegal concesionarea pe zece ani către terți a unei părți din insula Belina și  a brațului Pavel al fluviului Dunărea.

Mai exact, Gâdea ar fi ”promovat un proiect de hotărâre de Consiliu Județean privind transferul Insulei Belina și al Brațului Pavel în proprietatea județului Teleorman și în administrarea CJ, a inițiat un proiect de hotărâre de guvern reținând, în mod vădit contrar legii, legalitatea proiectului cu caracter individual ce se va numi H.G. 943/2013, având cunoștință despre încălcarea dispozițiilor legale care reglementează normele de tehnică legislativă, a trimis neoficial către M.D.R.A.P. documente emanând de la CJ Teleorman în formă de proiect, unele nesemnate și în lipsa adoptării unei hotărâri de consiliu județean”, se arată în referatul procurorilor DNA.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL