Transfugii algerieni, care au provocat un incendiu la bordul unei nave din Constanța, au reușit să fugă

Thursday, 21 November 2019, 11:06 Sursă: Realitatea.NET

Transfugii de origine algeriană care au provocat un incendiu într-o cabină a unei nave din portul Constanța, au reușit să fugă de la bord, în cursul nopții de miercuri spre joi. Patru dintre ei au fost prinși în cursul dimineții, în zona localității Murfatlar.

Adaugă părerea ta

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, aflați la supravegherea navei „Nordic Barents”, sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanța din direcția Turcia, au fost anunțați, joi dimineață, în jurul orei 03.10, de către un membru de echipaj despre faptul că cei șase pasageri clandestini de la bordul navei nu se mai află în încăperea în care erau cazați.

 

Imediat, polițiștii de frontieră au efectuat controlul asupra navei și au alertat autoritățile locale și firmele de pază care își desfășoară activitatea în incinta Portului Constanța. „Menționăm că, în permanență un echipaj al Poliției de Frontieră a supravegheat nava la scara acesteia, cu verificări constante ale încăperii în care aceştia se aflau, ultima verificare fiind efectuată în jurul orei 02.30, când nu au fost constatate nereguli”, au precizat sursele citate.

Detalii pe RealitateadeConstanta.net.