Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Procurorul General, acuzații incendiare: "Nu există conflict în DNA, ci în jurul DNA"

Tuesday, 04 July 2017, 08:41 Sursă: REALITATEA.NET

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii discută cererea făcută de Laura Codruţa Kovesi de revocare a celor doi subalterni. Tensiunile din interiorul celui mai puternic parchet din ţară au apărut după declanşarea anchetei privind scurgerea înregistrărilor cu şefa DNA.

”Scandalul nu e în DNA, e în jurul DNA. E un bruiaj, un zgomot mediatic, nu dezinteresat, care ar vrea să găsească vulnerabilitea unei instituții de elită a Ministerului Public, vulnerabilități si posibilele radicalizări ale unor persoane care ar putea să aibă anumite frustrări acumulate”, a declarat Augustin Lazăr.

Procurorul general a mai afirmat că DNA este o structură de elită, subliniind că acest scandal i-ar avantaja pe cei care vor ”oprirea luptei anticorupție”.

Activitatea Laurei Codruţa Kovesi şi a lui Augustin Lazăr, din nou sub lupă. Inspecţia Judiciară a anunţat că a declanşat verificările, aşa cum a cerut ministrul Justiţiei. "A venit vremea clarificărilor la DNA!", afirmă Tudorel Toader. Ministrul mai spune că nu doar parchetul condus de Kovesi reprezintă lupta împotriva corupţiei.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL