HARTA INTERACTIVĂ A AUTOSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA. Proiectul inedit al unor specialişti timişoreni

Wednesday, 30 July 2014, 10:50 Sursă: REALITATEA.NET

Unde se află autostrăzile din România? Care din tronsoane sunt terminate şi care este stadiul în celelalte cazuri? Un grup de specialişti timişoreni a realizat o hartă interactivă cu toate autostrăzile din România.

Adaugă părerea ta

Harta nu este una pentru navigaţie, dar este una extrem de utilă, mai ales celor pasionaţi de acest domeniu, scrie tion.ro.

În cadrul acestei hărţi au fost reprezentate tronsoanele de autostradă date în exploatare (prezentate cu culoare verde), care sunt în execuţie (cu culoare galbenă) sau deja planificate (portocaliu). Pe lângă acestea, au mai fost reprezentate alte 3 planificări de autostradă (gri), a căror execuţie nu este programată, dar este extrem de posibil să se realizeze într-un viitor apropiat. Pe lângă toate acestea, există o mulţime de alte planuri, dar deocamdată doar pe hârtie.

Harta este disponibilă AICI

Sunt oferite detalii despre stadiul lucrării, valoarea investiţiei şi detaliile tehnice ale fiecărui tronson. Teoretic, acum trebuia să putem merge pe autostradă de la Timişoara direct în vestul Europei. Dacă drumul Timişoara – Arad este gata, în realitate situaţia este diferită, cele două loturi dintre Arad şi Nădlac sunt în construcţie, situaţia lor a fost incertă mult timp.