Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Cîțu acuză PSD de minciună și manipulare când cere guvernului să prezinte bugetul de anul viitor

Wednesday, 28 October 2020, 22:10 Sursă: Realitatea Plus

Autor: Irina Chirtoc

”PSD minte și manipulează. Am spus că este și o doză de prostie acolo... PSD știe foarte bine că legea finanțelor publice a fost modificată chiar de ei și spune foarte clar că, în anii electorali, bugetul este prezentat de noul guvern la 15 zile după învestire. Este un articol simplu, poate să-l înțeleagă oricine. Aici este manipulare ordinară...

PNL va prezenta, bineînțeles, un program de guvernare. Suntem foarte transparenți și vom fi în privința modului în care vrem să administrăm România.

Noi deja am crescut pensiile cu cea mai mare valoare cu care au fost crescute până acum în istorie. PSD a fost la guvernare trei ani și tot nu a crescut pensiile cu aceeași valoare. Noi au reușit, în actualul context dificil, să creștem și pensiile, și alocațiile”, a spus Cîțu. 

Reiterând că guvernul liberal ”e responsabil în ceea ce privește bugetul”, ministrul a anunțat că, potrivit estimărilor sale, economia țării se va contracte cu aproximativ 4% anul acesta. Jumătate din deficit reprezintă măsurile luate în timpul pandemiei, 16 milarde de lei rămânând la companii prin măsurile fiscale, a adăugat Cîțu.

Citește și ”Florin Cîțu:PNL nu va majora taxele după alegeri. Vești bune în privința veniturilor”

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL