Continuă audierile în dosarul TelDrum: Fiul și fosta soție a lui Dragnea vor da piept cu procurorii anticorupție

Continuă audierile în dosarul TelDrum: Fiul și fosta soție a lui Dragnea, în fața procurorilor
Continuă audierile în dosarul TelDrum: Fiul și fosta soție a lui Dragnea, în fața procurorilor

Continuă audierile în dosarul TelDrum. După ce iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a trecut pragul procurorilor pentru a fi audiată în calitate de martor, anchetatorii îi așteaptă la audieri și pe fosta soție a lui Dragnea dar și pe fiul fostului lider PSD. Totul, în dosarul în care sunt anchetate fapte de corupție, relatează Realitatea PLUS.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Moneda pe care internauţii cer 50.000 de euro. E recentă, dar are ceva special

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

O jurnalistă susține că a fost violată de un fost coleg. El spune că „noi am avut o relație”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Părinții și copiii sunt așteptați la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă de Ziua Copilului

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Ministerul Energiei: Construcţia unei hidrocentrale cu acumulare prin pompaj la Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii

Actual

Florian Coldea nu va mai face alte declarații publice/ Foto: Inquam Photos
Florian Coldea, prima declarație după audierile maraton de la DNA. Ce spune fostul șef din SRI?
Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a dat publicității, vineri seară, un comunicat de presă după ce a fost plasat de DNA sub control judiciar cu interdicţie de a părăsi teritoriul ţării. Fostul șef din SRI susține că ar fi victima unei campanii împotriva sa și că până la finalizarea anchetei nu va face alte declarații publice.

Incendiu puternic la grădiniță. Șapte minori și doi adulți au fost evacuați din cauza fumului
Incendiu puternic la grădiniță. Șapte minori și doi adulți au fost evacuați din cauza fumului
Pompierii au fost chemați de urgență vineri, după ce au fost raportate degajări de fum în bucătăria unei grădinițe din municipiul Sighișoara, județul Mureș. Incidentul a avut loc la grădinița de pe strada Mihai Viteazu, unde șapte copii și doi adulți au fost evacuați fără a necesita îngrijiri medicale.

„Șeful cel Mare”, numele de cod folosit de Coldea și acoliții săi. Foto: Inquam
Stenograme bombă: „Șeful cel Mare”, numele de cod folosit de Coldea și acoliții săi. Cum se lăuda Dumbravă că are intrare la miniștri
Avem dezvăluiri explozive despre modul în care acționa statul paralel, în special Florian Coldea. În referatul întocmit de Direcția Națională Anticorupție se arată că Coldea era numit de către Dumbravă și Trăilă ȘEFUL CEL MARE. În plus, un om de afaceri a fost cel care i-a făcut cunoștiintă lui Hideg cu Coldea la un restaurant din Capitală, special pentru a obține sprijin din partea sefului statului paralel

Alianța PNL PSD ar obține un scor semnificativ la europarlamentare
Sondaj-bombă: Alianța PNL - PSD câștigă europarlamentarele cu 47%. Ce formațiuni mai prind podiumul?
Alianța PNL-PSD conduce în preferințele românilor pentru alegerile europarlamentare, conform ultimului sondaj Sociopol.  Pe locul secund, în preferințele alegătorilor români este partidul condus de George Simion.

Ultimele stiri

Ce se întămplă dacă alimentezi cu benzină în loc de motorină
Ce se întămplă dacă alimentezi cu benzină în loc de motorină și ce-i de făcut pentru a remedia problema
În zilele noastre, unde viteza și eficiența sunt deosebit de importante, erorile și neatențiile în ceea ce privește alimentarea cu combustibilul pot avea consecințe serioase. Mulți șoferi au ajuns cu mașina în service, după ce au pus, din grabă sau neatenție, alt carburant decât cel necesar mașinii.

Dezamăgire în rândul producătorilor de bere și înghețată din cauza vânzărilor. Încălzirea globală nu ajută industria produselor răcoritoare
Dezamăgire în rândul producătorilor de bere și înghețată din cauza vânzărilor. Încălzirea globală nu ajută industria produselor răcoritoare
Deși la prima vedere încălzirea globală ar putea părea benefică pentru industriile berii și înghețatei, realitatea este mult mai complexă.

pescăruş mediteranean, observat pe Lacul Tătaru din judeţul Brăila. Foto: Facebook
O nouă specie a apărut în România: Pescărușul mediteranean, noul locatar de pe Lacul Tătaru
O specie nouă pentru avifauna din România a fost descoperită pe Lacul Tătaru din județul Brăila. În urma unei observații atente , membrii Societății Ornitologice Române au identificat un pescăruș mediteranean, specie care până acum era străină de țara noastră. 

Dumbravă și Coldea sugerau că pot interveni la Kovesi
O nouă înregistrare zguduie gașca generalilor corupți. Cum promiteau Dumbravă și Coldea că șterg sentințe pe bandă rulantă
Realitatea Plus a prezentat o nouă înregistrare bombă din dosarul care îi încriminează pe generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. Cel din urmă este surprins când îi explică omului de afaceri Cătălin Hideg mecanismul ștergerii pedepselor. Concret, generalul îi explică acestuia că Laura Codruța Kovesi, pe care o numește „madame”, voia să-i dea zece ani de închisoare, dar el a reușit împreună cu Coldea să o reducă la trei.

Justiţie

Marian Vanghelie, acuzații grave la adresa lui Coldea/ Foto: Inquam Photos
Marian Vanghelie face dezvăluiri incendiare despre Coldea și Kovesi
Candidatul independent la Primăria Sectorului 5 a povestit cum a ajuns să i se facă dosar penal și a vorbit și despre judecătoarea care s-a ocupat de cazul lui, susținând că aceasta mergea la cursurile generalului Dumbravă. Mai mult Vanghelie spune că anchetarea lui Coldea e doar începutul și se vor întâmpla multe în perioada următoare. 

Traian Băsescu/ Arhivă foto
Traian Băsescu, dezvăluiri incendiare din era Kovesi: ce discuții se purtau la Vila K2 și cine participa la ele
Fostul președinte, Traian Băsescu, a făcut dezvăluiri despre cum arăta jutiția în perioada lui Kovesi. Acesta spune că la vilele care aparțineau Serviciului Român de Informații se discutau dosare penale. Fostul șef al statului a negat că ar fi fost invitat sau că ar fi știut ce subiecte se discutau, el aflând de toate aceste întâlniri de la televizor. 

Florian Coldea și Dumitru Dumbarvă au fost audiați ore în șir, ieri la DNA. (Inquam Photos/Saul Pop)
Este OFICIAL! Coldea și Dumbravă, urmăriți penal: DNA a făcut publice acuzațiile. Coldea, așteptat la Secția 1 de Poliție
Generalii Coldea și Dumbravă, alături de avocatul Doru Trăilă și fostul șofer al lui Florian Walter, Dan Tocaci, au fost puși oficial sub învinuire. 

DNA
Bombă în dosarul Coldea la DNA: Bogdan Adimi se pregătește să plece din țară
Bogdan Adimi își pregătește fuga din țară, potrivit unor surse apropiate anchetei din dosarul Coldea de la DNA.



Vezi emisiunile Realitatea Plus