Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

APEL pentru DONARE DE SÂNGE al președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Tuesday, 26 August 2014, 10:54 Sursă: REALITATEA.NET

"Înainte de a fi sportivi, profesioniști, oameni de carieră, suntem cu toții în primul și în primul rând oameni. Iar unul din lucrurile care ne conferă această calitate este altruismul, pornirea de a ne ajuta aproapele, sensibilitatea la situația semenilor noștri.

Spitalele românești se confruntă cu o criză de sânge care se constituie ca un real pericol pentru oameni deja greu încercați de soartă. Este momentul să ne demonstrăm solidaritatea. Vreau ca fiecare federație sportivă, parte a Comitetului Olimpic și Sportiv Român să răspundă activ acestui apel și să își mobilizeze sportivii, antrenorii și angajații pentru a dona sânge miercuri, 27 august 2014, la centrele din fiecare județ. Va rog și pe dumneavoastră, cei care citiți acest mesaj, să faceți același lucru", a precizat Alin Petrache într-un comunicat..

"Suntem cu toții parte a unei mari echipe, aceea a Omenirii, iar această mână de ajutor poate să fie una salvatoare. Din experiența mea de la Federația Română de Rugby, unde s-au organizat anual mai multe campanii de donare, efortul este unul mic, iar impactul este unul esențial, vital', a adăugat președintele COSR.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL