Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A trimis un SMS la un număr de pe peretele unui WC. Ce a urmat? Ireal!

Sunday, 16 October 2016, 10:42 Sursă: REALITATEA.NET

Se spune că dragostea adevărată vine când nu te aştepţi! Uneori, poate să vină din locuri incredibile!

Mark Ellis, un şofer de TIR în vârstă de 51 de ani, a văzut un număr de telefon scris pe peretele unei toalete publice din Garforth, Marea Britanie. Acesta era însoţit e un mesaj obscen: "Dacă vrei o zgâlţâială ca la carte, sun-o pe Donna la numărul...".

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mark a luat telefonul şi a sunat. Fireşte, după ce a primit cele promise, soarta a făcut ca cei doi să se îndrăgostească.

Ulterior, povestea lor a ajuns în presa locală. Donna a mărturisit că nu ea a scris numărul de telefon pe perete. Şi nici mesajul. Cel care o făcuse era fostul ei iubit care, mânat de gelozie şi ură, a vrut să-i facă rău. Nici prin gând nu i-a trecut că gestul său o va face atât de fericită...

"Ar trebui să-i mulţumesc fostului meu iubit pentru relaţia asta incredibilă de acum. Mi-a făcut o favoare", a spus Donna.

Aceasta a recunoscut că, la început, telefonul lui Mark a luat-o prin surprindere. "Bună! Ce pui la cale?", o întrebase acesta. Din fericire pentru amândoi, Mark i-a mărturisit abia după câteva zile bune de unde a făcut rost de telefonul ei.

În prezent, cei doi au o familie minunată, iar cei doi copii ai cuplului nici până în ziua de azi nu ştiu cum s-au cunoscut părinţii lor.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL