Şi-a îmbrăcat corpul în tatuaje şi l-a crestat în fel şi chip. Cum arăta înainte? A şocat mai mult!

 
Şi-a îmbrăcat corpul în tatuaje şi l-a crestat în fel şi chip. Cum arăta înainte? A şocat mai mult!
Şi-a îmbrăcat corpul în tatuaje şi l-a crestat în fel şi chip. Cum arăta înainte? A şocat mai mult!
Şi-a îmbrăcat corpul în tatuaje şi l-a crestat în fel şi chip. Cum arăta înainte? A şocat mai mult! Şi-a îmbrăcat corpul în tatuaje şi l-a crestat în fel şi chip. Cum arăta înainte? A şocat mai mult! / Foto: Instagram Şi-a îmbrăcat corpul în tatuaje şi l-a crestat în fel şi chip. Cum arăta înainte? A şocat mai mult! / Foto: Instagram

Mulţi dintre cei care se tatuează recunosc că, mai devreme sau mai târziu, devin dependenţi. De cele mai multe ori, câteva cuvinte motivaţionale sau chiar un vers se transformă în poezii sau pagini întregi de carte. Şi totuşi, niciunul dintre cei tatuaţi nu-l întrec în centimetri acoperiţi cu cerneală pe australianul Ethan Bramble. Când vei vedea cum arată, vei înţelege de ce şi-a căpătat renumele de "tânărul cu cel mai modificat trup din Australia". Atenţie, imaginile din GALERIA FOTO sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!Ethan Bramble are 21 de ani, dar a început să-şi tatueze corpul de la o vârstă fragedă. De la 11 ani, a început să-şi modifice şi trupul, prima "intervenţie" fiind lărgirea lobului urechilor. Până în prezent, Ethan a strâns nu mai puţin de 150 de tatuaje şi a suferit peste 40 de intervenţii de modificare a corpului. Printre acestea, despicarea limbii, tatuarea ochilor, înlăturarea buricului sau crestarea urechilor.

Şi totuşi, în ciuda modificărilor suferite în structura corpului, tânărul susţine că nu există nicio diferenţă între el şi cei care, de exemplu, se machiază sau îşi vopsesc părul.


"De multe ori, fetele mă văd pe stradă, se apropie de mine şi mă întreabă: 'De ce? De ce ţi-ai făcut aşa ceva?!' Iar eu le întreb: 'Dar tu de ce-ţi vopseşti părul? De ce te machiezi în fiecare dimineaţă? De ce-ţi dai unghiile cu ojă?' Este o alegere, nimic mai mult, şi nimeni nu are dreptul să-ţi spună cum să-ţi trăieşi viaţa sau să te judece în vreun fel. Cel puţin, nu când vine vorba despre felul în care arăţi şi te îmbraci", a povestit Ethan Bramble, într-un interviu.

Şi totuşi, tânărul recunoaşte că a început să fie privit un pic diferit după ce şi-a tatuat ochii.

"De multe ori, văd cum cei care trec pe lângă mine se sperie. Le văd reacţiile, le aud comentariile", a mai spus acesta.

Recunoaşte, deschis, că cea mai dureroasă intervenţie a fost despicarea limbii. A fost la un pas de moarte şi bună bucată de vreme, a mărturisit acesta, i-a fost imposibil să mănânce şi să bea apă.

Ethan face furori pe reţelele de socializare, unde este încurajat şi blamat, deopotrivă.

Recent, acesta a postat o fotografie din vremea în care operaţiile erau abia la început, când, spune el, nu era "lucrat". Fireşte, comentariile au apărut imediat. În timp ce unii îi laudă curajul, alţii se declară dezamăgiţi de modul în care a ales să se metamorfozeze. "Păcat de tine, erai un frumuşel!", a scris o tănără, în dreptul fotografiei. "Sper că acum te-ai împăcat cu corpul tău, îmi pare rău că nu ţi-ai găsit locul în lume aşa cum te-a lăsat Dumnezeu", i-a scris o alta.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?