Cum știi că ai un copil genial. Cele trei semne că va fi cel mai deștept din clasă

 

Există câteva semne timpurii care-ți arată că cel mic are o inteligență peste medie. Iată câteva dintre ele.Vorbește bine mult mai repede ca alți copii

Unul dintre primele semne că cel mic pate deveni un geniu apare foarte devreme. Bifarea tuturor etapelor de dezvoltare înainte de termen poate fi un indiciu că este gata să fie provocat oricând. Competențele lingvistice sunt, de regulă, cel mai bun exemplu în acest sens - mulți copii înzestrați dezvoltă un vocabular extins și vorbesc în propoziții complexe de la o vârstă fragedă.

Are un spirit dezvoltat de observație

Copiii înzestrați văd totul, de la când trece autobuzul prin fața casei la cât de multe cărămizi încap în camionul de jucărie. Ei sunt foarte buni la observarea și reținerea informațiilor-cheie.

Este extrem de curios

Copiii inteligenți sunt interesați de lumea din jurul lor, dar cei geniali au o curiozitate sporită pentru detalii. Ei vor pune nenumărate întrebări despre cum funcționează lucrurile. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?