Secretul cel mai ascuns al femeilor, scos la iveală de cercetători

 
Secretul cel mai ascuns al femeilor, scos la iveală de cercetători
Secretul cel mai ascuns al femeilor, scos la iveală de cercetători

Femeile au șanse de trei ori mai mari să devină bisexuale, arată un studiu al cercetătorilor americani, pentru că sunt mai flexibile și acordă o mare importanță romantismului.Cercetătorii americani de la Universitatea Notre Dame din Indiana arată că romantismul ce le caracterizează pe femei le influențează acestora identitatea sexuală. Ceea ce nu este cazul la bărbați. Acest lucru, susțin aceiași experți, le face pe femei să nu exlcudă și perspectiva unei povești de dragoste cu o reprezentantă de același sex.

Femeile considerate atrăgătoare atât de partea masculină, cât și de cea feminină ar putea să nu fie atrase de partenerii de sex opus, în ciuda șanselor mari pe care le au să fie plăcute de aceștia”, arată doscotrul Elizabeth McClintock, profesor de sociologie Universitatea Notre Dame din statul american Indiana.


”Bărbații sunt mai rar atrași de ambele sexe simultan. Din acest punct de vedere, bărbații sunt mai inflexibili”, mai spune ea.

Același studiu indică și faptul că femeile își schimbă preferințele în legătură cu identitatea sexuală a partenerului între 22 și 28 de ani.

Cercetarea a fost realizată în rândul a 5.018 de femei și 4.191 bărbați, pe trei categorii de vârstă: 16 ani, 22 de ani și 28 de ani.

Femeile sunt mai flexibile decât bărbații în privința sexualității

Concluzia lui McClintock arată că femeile sunt mai predispuse spre bisexualitate decât bărbații care pot spune cu certitudine dacă sunt 100% homosexuali sau nu.

Una dintre întrebările studiului a fost și dacă subiecții au experimentat cel puțin o dată în viața lor atracția față de persoane de același sex. De asemenea, au fost întrebați dacă au luat parte la ”activități sexuale” cu persoane de același sex.

Sursa: unica.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?