Se modifică iar Codul Fiscal, la doar câteva zile după "miercurea neagră"

 
Cod Fiscal
Cod Fiscal

Abia publicată în Monitorul Oficial, controversata ordonanţă de urgenţă de modificare a Codului Fiscal va suferi, deja, o primă schimbare.Abia publicată în Monitorul Oficial, controversata ordonanţă de urgenţă de modificare a Codului Fiscal va suferi, deja, o primă schimbare. IT-iştii vor avea din nou impozit zero pe venit, ca şi până acum.

În cazul IT-iștilor, Ordonanţa le creştea impozitul până la 10%. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Avem o singură problemă, care va fi rezolvată de către Guvern: cei care lucrează în IT. Dar sunt mai multe variante, pe care colegii din Guvern le vor propune", a spus Liviu Dragnea.

El a precizat că cei care lucrează în IT aveau impozit pe venit 0, care va rămâne aşa, dar că "salariile oricum nu le scad, ci se pune problema dacă firma cheltuieşte mai mult".

În ceea ce priveşte acuzaţiile de neconstituţionalitate privind Codul Fiscal, el a susţinut că s-a lucrat foarte mult la proiectul de modificare, împreună cu specialişti. "Nu văd de ce ar putea fi neconstituţional. Companie dupa companie anunţă că nu vor scădea salariile", a argumentat preşedintele PSD.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?