Scapă de coatele uscate şi crăpăturile din talpă făcând ASTA zilnic

Scapă de coatele uscate şi crăpăturile din talpă făcând ASTA zilnic
Scapă de coatele uscate şi crăpăturile din talpă făcând ASTA zilnic

Coatele uscate sau crăpate și bătăturile din talpă provoacă dureri, însă au și un aspect inestetic. Aceste părți ale corpului sunt mereu puse sub presiune și trebuie tratate cu atenție, îngrijite cu anumite creme hidratante. Dacă nu aveți prea mulți bani sau timp, există o varietate de moduri prin care puteți trata coatele și tălpile.Atât coatele, cât și tălpile au de suferit dacă nu le acorzi atenție. Coatele și tălpile sunt acele părți ale corpului pe care toată lumea le ignoră și nu le prea ingrijește. Seara, după duș, ori dimineața, curăță-ți tălpile și aplică uleiuri regeneratoare atât pe tălpi, cât și pe coate. Și aceste zone au nevoie de îngrijire.

Încearcă să nu mai stai sprijinit în coate, pentru că din acest motiv se formează acea zonă crăpată din coate. În baia ta poate fi introdusă și o perie de picioare, care să asigure curățarea tălpii de celulele moarte, scrie elli.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?