Samsung a UMILIT Apple cu un gadget din 2013. iPhone 6 costă mult, dar rezistă puțin

 

Cei de la Consumer Reports, folosind un aparat profesional de testare, au asociat nişte valori rezistenţei  şi iPhone 6 Plus.Cei de la Apple au făcut eforturi semnificative pentru a încheia dezbaterea din jurul anduranţei iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Până la această oră însă, acestea nu au fost încununate de succes. Bendgate nu s-a încheiat, deşi au apărut suficient de multe dovezi că există şi .

În cel mai recent episod din seria de clipuri care atestă flexibilitatea nedorită a noilor smartphone-uri ieşite din Cupertino, cei de la Consumer Reports folosesc un mecanism avansat de testare. Maşina pe care o folosesc cei de la CR nu doar îndoaie un telefon, dar asociază şi o valoare foarte exactă momentului în care acesta cedează.

Editorii de la Consumer Reports au afirmat că presiunea necesară deformării unui iPhone 6 şi iPhone 6 Plus este similară cu forţa de care aveţi nevoie pentru a rupe un mănunchi de 3-4 creioane.

Află de la playtech.ro cât de rezistent e gadgetul Samsung. Umilește fără drept de apel produsele Apple.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 -1
Pirciu Marian
29 Sep 12:45
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email:


marianpirciu@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?