REMUS VULPESCU, numit administrator provizoriu la TRANSGAZ

 
Remus Vulpescu, numit administrator provizoriu la Transgaz
Remus Vulpescu, numit administrator provizoriu la Transgaz

Consiliul de Administrație al Transgaz a decis, la finele săptămânii trecute, numirea lui Remus Dumitru Vulpescu în funcția de administrator provizoriu al societății, post devenit vacant după ce Neacșu Vlad Nicolae, membru neexecutiv independent în CA, a renunțat la mandat, se arată într-un raport remis luni Bursei de Valori București.

Remus Vulpescu va ocupa acest post provizoriu, până la întrunirea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Transgaz, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, conform raportului, începând din 24 ianuarie Remus Vulpescu a renunțat la calitatea de reprezentant al statului în AGA Transgaz.

Societatea Națională de Transport de Gaze Naturale Transgaz S.A. Mediaș a fost înființată prin Hotărârea nr. 334/28 aprilie 2000 a Guvernului României, prin desprinderea de Romgaz în vederea restructurării și separării extracției, transportului, depozitării și distribuției gazelor naturale.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
27 Jan 22:41
Asta e ametitu' ala cu licitatia de la Oltchim ? Se pare ca TRANSGAZul a cazut pe maini bune, falimentul e asigurat !
Răspunde
3 0
pepper
27 Jan 21:35
Unicul bun la toate . Mereu are asigurat ceva de lucru . Probabil a avut realizari marete in cariera . Dupa T_GAZ probabil va fi director muzical la TVR .
Răspunde
3 0
INTELLIJEANS - M.K.
27 Jan 21:17
Dracu-ntai te urca (pan' la limita incompetentei), ca sa te doboare...

Cred ca nu mai e nevoie sa-i uram lu' Vulpescu "La mai mare!"...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?