Rareş Bogdan: România, pierzătoare în această bătălie. Nu exploatăm nimic din contextul geopolitic

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Liderii social-democrați își aleg taberele înaintea Comitetului Executiv Național, programat luni la ora 16.00. În interiorul PSD, taberele sunt împărțite între Liviu Dragnea și Mihai Tudose, iar raportul de forțe este aproximativ egal în acest moment.Coaliţia ar putea decide să-şi dea jos al doilea guvern, dacă cele două tabere care au apărut în PSD nu vor reuşi să ajungă la un compromis.

Realizatorul TV Rareş Bogdan spune că PSD a ajuns la nivelul minim istoric, cu Liviu Dragnea în frunte.

"Atunci când guverna Năstase, eram un critic al lui Năstase. Spuneam că nu se poate mai rău. După ce a venit Ponta, spuneam că nu se poate coborî sub PSD-ul lui Ponta. Acum, când mă uit, e mult sub guvernarea Năstase şi Ponta. Vorbim de lideri marginali, care în urmă cu 10-12 ani nu erau primiţi nici în sediul din Kiseleff. Personaje ca Arsene nici nu existau în PSD. Acum vorbim de Arsene ca un mare lider PSD. Acest partid reprezintă 40 la sută dintre români. Se simt reprezentaţi de Dragnea? Să nu vă închipuiţi că Tudose este o mare lumină, nu este un personaj vizionar, dar în mod normal, Tudose trebuie să iasă învingător din această bătălie", a spus Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Realizatorul "Jocuri de putere" a avertizat că România ar trebui să ştie să exploateze contextul geopolitic actual.

"România va ieşi pierzătoare din această bătălie. Vedem în continuare că promisiunile legate de scăderea taxelor, a TVA-ului, la o mulţime de măsuri fiscale care întârzie, majorarea salariilor a fost o prosteală. Creşterea salarială promisă cu 25 la sută este aceeaşi cu mutarea impozitelor de la angajator la angajaţi, în unele cazuri angajatorii vor scădea veniturile respectivelor persoane. Vedem că secţia de Arşi de la Floreasca este în continuare închisă. Nu avem niciun kilometru de autostradă inaugurat anul trecut. Marele teme care ar trebui să preocupe România în anul centenarului nu le avem. Noi avem căile ferate făcute de Ferdinand. România nu explotează nimic din contextul geopolitic. Serbia nu este acceptată în NATO, dar joacă mai bine decât România. Companiile fug din calea lui Erdogan, dar nu le putem atrage noi", a încheiat Rareş Bogdan.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?