Rareș Bogdan: "Dăncilă și Teodorovici au furat 10% din PIB în ultimii 2 ani"

 

Liderul europarlamentarilor liberali împărtășește opiniile colegului de partid, Florin Cîțu, care susține că guvernul a prezentat documente false la actuala rectificare bugetară.

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, susține că în ultimii doi ani și jumătate s-a furat 10% din PIB-ul României, iar responsabili ar fi ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici și premierul Viorica Dăncilă.

”10% din PIB furat în ultimii 2 ani și jumătate îmi arată că e rost de un dosar penal. Grupir! Ar fi Dăncilă și Teodorovici. Ei nu au semnat declarația olografă că își asumă bugetul, ceea ce echivalează cu o mărturisire. Pe lipsa intenției scăpau dacă semnau. Întrebare: ce au făcut cu banii? Pentru salarii și pensii au luat credite. Deci: CE AȚI FĂCUT CU BANII?”, scrie Rareș Bogdan pe contul de Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Faceti ecoomii la isirile publice si al plimbări
14 Aug 16:00
De astea nu vă legși barone ?Si studentii se plimbă gratuit,ca siSPP Bucuresti-Sibiu 14 Aug 15:55
Dar ONG,dar câte cotizatii dăm la organizatii deladelea cu drepturle omului,câte consulate avem in Europa,cati ministrii si secreatr de stat?De ce cocosilor psd-isti nu impozitati pensiile,va temeti de statul paralel sau de justiție?iCând judecati sectar,păreți ridicoli.
Răspunde
0 0
Bostan Vasile
13 Aug 15:17
Bogdane trage apa cînd vorbești căti pute gura.
Răspunde
0 0
GABI
13 Aug 14:57
PARTIDUL TAU (PNL-UL) CE A FACUT CAND A FOST LA PUTERE? NIMIC. ATI FURAT BANI LUATI DIN SALARIILESI PENSIILE ROMANILOER?
Răspunde
0 0
GABI
13 Aug 14:48
PNL-UL NU A FURAT CAND A FOST LA PUTERE?
Răspunde
0 0
Vlad
13 Aug 10:55
Pinguinul asta aciuat pe banchiza PNL imprumuta nerozia de la gagica lui Discoteca pe nume Citu. Uita ca gagica asta neglijata sever nu a fost capabila sa demonstreze nici macar o acuzatie adusa, fapt confirmat de verificarea la nivel de UE a bugetului tarii , FMI si o gramada de agentii de audit financiar si rating fara de care Romania nu se poate imprumuta. Creditul reprezinta arma democratica, fara credit nu poti trai.
Răspunde
0 0
Daca am avea un cod penal,așa ve cui trimite la Rahov chiftele cu praștia.Asa..
13 Aug 10:35
Vai .dle Rares ,nu vorbiti de credite,că ajungeti la dl Băsescu ,bOC și Isărescu.Măcar domniile lor au spus-a clar am luat bani de la FMI ca sa ajutăm băncile străine din România.Mai plătim ratele,ca stiti .trubudar din secole apuse?Că dna Dăncilă se imprumută pentru salarii,ce sa faci ,nu toți avem firme.
Răspunde
0 0
Petru Movila
13 Aug 10:06
Daca Viorica dancila si Eurgen teodorovici au furat 10% din PIB-ul Romaniei in ultimii doi ani si jumatate si nu au semnatura olografa este de caz penal. dar cine sa le faca DOSAR PENAL LA CAESTE DOUA SPECIMENE DE INDIVIZI ANALFABETI POLITIC SI EXTREM DE INCOMEPETENTI. DESTEPTUL ASTA DE CALIN ANTON CONSTATIN POEPSCU TARICEANU DECLARA LA 8 IANAURIE 2019 LA POSTUL TV ANTENA 3 CA IN ANUL 2019 GUVERNUL ROMANIEI VA FACE 180 KILOMETRI DE AUTOSTRADA. NU AU FACUT NICI 50% SI ATUNCI DESPRE C EVORBIM CU ACESTI INCOMPETENTI.!!! UNDE SUTN BANII ROMANILOR DANCILA SI MISNITRULD EFINANTE CARE ABURESTE O TARA INTREAGA EUGEN ORLANDO TEODOROVICI,UN INCULT SI JUMATATE.!!!!!
DATI PE AMNA JSUTITIEI SI ABGATI LA MITITICA PENTRU CA ESTE O ACUZATIE EXTREM DE GRAVA , RARES BOGDAN.!!!!!
MAI PUNETI D EO COMISIE APRLAMENTARA CARE S AINGROAPA ACEST SCANDAL!!!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?