Purtător de cuvânt BOR: ”Sunteți invidioși că nu apucați o tură cu Merțanele popilor”

 
Imaginile zilei la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului a postat un mesaj halucinant pe Facebook, în care îi ironizează pecriticii opulenței unor preoți ai Bisericii Ortodoxe Române. ”Pentru cei care comentează că Merțanele popilor..etc. V-ați întrebat vreodată de ce oamenii serioși nu discută despre mașinile astea? Simplu...sunt mașini puse la dispoziție de SPP. Așa că nu-s mașinile popilor ci ale STATULUI. Știu, sunteți invidioși că nu apucați și voi o tură cu ele. Pe surse...sunt blindate”, a scris Eugen Tănăsescu pe Facebook.

Precizarea oficialului BOR bine după ce pe rețelele sociale au circulat mai multe glume și critici cu privire la mașinile luxoase cu care au fost transportați înalții ierarhi cu ocazia sfințirii Catedralei.  

Pozele tulburătoare ale zilei la Catedrală. Oamenii care se îmbulzesc în frig, preoții și Mercedesul 

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei, explicase mai devreme pentru Hotnews că mașina folosită de Bartolomeu, invitat la sfințirea Catedralei, era oferită de SPP.

„Patriarhul Ecumenic avea și rang de șef de stat și a avut însoțitor de la SPP care a oferit mașini de protocol. E o mașină a SPP, nu a Patriarhului care, pentru cei interesați, are o dubiță Volkswagen”, a declarat Bănescu. El a precizat că Patriarhul Daniel a fost nevoit să folosească mașina respectivă pentru a-l însoți pe Patriarhul Ecumenic.

„Este o rușine pentru care care răspândesc știri neverificate”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?