Propunere pentru "vacanţa impusă". Copiii pot sta câteva ore la teatrele din Capitală

O altă propunere pentru părinţii care nu au cu cine să-şi lase copiii pe perioada mini-vacanţei impuse de condiţiile meteo extreme  este să-i trimită la teartru, cu ajutorul primăriilor. Anunţul a fost făcut de primarul general Gabriela Frea, în direct la Realitatea TV."Maia Morgenstern a venit cu aceasta idee, iar directorii de teatre din Bucureşti au fost de acord. Pentru copii mai mari, care pot fi deplasaţi, îi luăm cu maşinile noastre şi îi ducem la teatrele din Capitală, care pun la dispozitie sălile de spectacol încălzite şi toţi aceşti actorii minunaţi, dispuşi să steau cu aceşti copii câteva ore. Repet, e vorba de copii de clase primare, cu vârste de până la 10 ani," a declarat primarul-general.

Părinţii interesaţi pot suna la numărul de telverde 0800 800 868 sau, cel mai sigur, depuneţi o solicitare in acest sens pe adresa sa de mail registratura@dgas.ro.    

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?