Proiect PNL: Condamnații definitiv pentru fapte de corupție, fără “pensii speciale”

 

Romeo Nicoară și Florin Roman sunt parlamentarii care nu mai vor pensii speciale de care să beneficieze condamnații pentru corupție

Deputații PNL - Romeo Nicoară și Florin Roman au depus, vineri, un proiect de hotărâre care vizează pensiile speciale ale celor condamnați definitiv pentru fapte de corupție.

”Fără “pensii speciale” pentru cei care sunt condamnați definitv pentru fapte de corupție!

Am depus alături de colegul meu din PNL, Florin Roman, un proiect de lege care stabilește că indiferent de cine sunt beneficiarii pensiilor - de la parlamentari până la procurori sau primari - nu vor mai primi pensii “speciale” (de serviciu) dacă sunt condamnați pentru corupție.

Fără diferențieri! Trebuie echitate în privința acestui tip de poziții publice”, a scris Romeo Nicoară pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cioooma Rosssie !!!
23 Aug 23:23
pai liovake, hrebe, oauatul, bubosul, chiparosul, ... si atitia altii sa ramina fara nimic de aruncat amantelor !!!? bey sinteti nebuni sa lasati ''domnii'' fara nimic de ciugulit !!!?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?