Programul "Prima Casă", modificat. Poți cumpăra apartamente mai mari

 

Prima Casă 2015. Guvernul va discuta la sfârşitul lunii februarie un proiect de act normativ pentru modificarea programului "Prima Casă", care să permită, printre altele, proprietarilor de locuinţe să poată cumpăra, în acest program, locuinţe mai mari, dacă vând proprietatea pe care o deţin în prezent.

Prima Casă 2015 Ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, a declarat, miercuri, că lărgirea "cadrului de acces" la "Prima Casă" este în discuţie în cadrului ministerului şi va fi analizată la sfârşitul lunii ferbuarie în Guvern.

Prima Casă 2015 Vâlcov a dat ca exemplu de modificare includerea în program a persoanelor care au o locuinţă, dar doresc să cumpere una mai mare.

Prima Casă 2015 "Au existat solicitări de la persoane care au achiziţionat o primă casă, doresc să treacă la un apartament, să spunem, de la o garsonieră, de la un apartament cu două camere la un apartament cu trei camere, respectiv cu patru camere, şi atunci nu ar mai fi «Prima Casă». Trebuie să găsim şi pentru dumnealor o soluţie, astfel încât cât mai multe persoane să poată aplica", a spus Valcov, potrivit Mediafax.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?