Produse lactate, false! Păcăleala de care au parte românii

 

Românii sunt păcăliţi în fiecare zi că mânâncă preparate de patiserie cu produse lactate. Ultimele controale ale Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului au scos la iveală faptul că 80% dintre restaurantele, cofetăriile şi patiseriile care prepară astfel de produse își mint clienții. Autorităţile au decis acum să dea o nouă lege pentru a scoate falsurile de pe piaţă. Cele mai multe patiserii îşi păcălesc clienţii.

Inspectorii de la protecţia alimentară au amendat vara trecută localurile care nu respectau reţeta afişată la raft sau în meniu. În zadar, însă. În urmă cu câteva săptămâni au fost descoperite aceleași nereguli. 


Legea nu permite închiderea definitivă a magazinelor care falsifică produsele. În plus, patronii au la îndemână și alte variante pentru a-şi continua afacerile. 


Ministerul Agriculturii vrea o lege a Laptelui care să rezolve aceste probleme. 


Autortăţile spun că în acest an se vor pune bazele unor puncte vamale permanente care să controleze produsele extracomunitare. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?