Prințesa Charlotte, fetița minune a lui Kate Middleton! Vorbește deja două limbi

Prințesa Charlotte
Prințesa Charlotte

Prințul William și Kate Middleton acordă o iportanță deosebită educației celor doi copii, chiar dacă aceștia sunt încă foarte mici. de departe, Charlotte este cea mai silitoare. Mama ei spune că știe deja două limbi, ceea ce este foarte lăudabil, având în vedere că are doar doi anișori.Abia a început grădinița, dar Prințesa Charolette știe deja bine limba maternă, dar și limba spaniolă, învățată de la dădaca ei, Maria Teresa Trrion Borralio.

Micuța prințesă știe multe fraze și este o dulceață de copil atunci când vorbește într-o limbă străină.

Prințul George este ceva mai leneș decât surioara lui mai mică, dar și el știe să numere până la zece în limba spaniolă, după cum relatează click.ro. Până la o anumită vârstă, fetițele tind să fie mai receptive și mai harnice decât băiețeii, iar Charlotte a dovedit că depune suflet în tot ceea ce face, în timp ce micul George cam are nevoie de un imbold pentru a învăța.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?