Primă de Paște de 1.100 de lei. E boierie să fii angajat la stat

Prime de Paște
Prime de Paște

Mai multe companii de stat acordă prime semnificative de Paște pentru bugetari. La Complexul Energetic Oltenia (CEO) tichetele cadou ajung la valoarea de 1.100 lei, deși s-a speculat că gigantul energetic de stat s-ar afla în pragul insolvenței.Cei peste 13.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor primi, de Paşti, tichete cadou în valoare de 1.100 de lei. Prime vor fi acordate şi la Complexul Energetic Hunedoara, valoarea acestora fiind mai mică, de doar 220 de lei, în tichete valorice, transmite Mediafax.

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a declarat, luni, că toţi angajaţii vor primi, până vineri, tichete cadou în valoare de 1.100 de lei drept primă de Paşti, suma fiind egală pentru toţi angajaţii, indiferent de funcţie.

"Pentru sărbătorirea Paştelui, primele au fost majorate la valoarea de 1.100 lei. În 2017 au fost de 900 de lei. Primele vor fi acordate în câteva zile şi vor fi sub formă de tichete, pentru cei 13.350 de salariaţi", a declarat Sorin Boza.

Oficialii Complexului Energetic Oltenia (CEO) au exclus orice variantă ca producătorul de energie să fie în pragul insolvenței așa cum s-a vehiculat.

Directorul general al companiei, Sorin Boza, a transmis că nu se pune problema unui astfel de scenariu. Boza a mai anunțat și faptul că societatea va încheia anul 2017 cu un profit estimat de aproape 200 milioane lei. Inclusiv pentru ianuarie 2018, compania estimează un profit de peste 44 milioane lei.

Declarația Nicoletei Munteanu, partener EURO INSOL, a fost cea care a pus gaz pe foc. "In perioada urmatoare vom vedea si companii foarte mari, de interes strategic chiar, care vor intra in insolventa. Este vorba despre Tarom, Posta Romana si Complexul Energetic Oltenia (CEO), potrivit situatiilor financiare depuse de acestea la Ministerul Finantelor", a spus Munteanu.

Şi angajaţii Complexului Energetic Hunedoara vor beneficia de prime de Paşti sub formă de tichete cadou, în valoare de 220 de lei. Acestea vor fi acordate până miercuri celor aproximativ 4.500 de mineri şi energeticieni.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?