Oraşul din România cutremurat de un val de sinucideri. Doi oameni s-au omorât noaptea trecută

 

Este o săptămână care pare blestemată în Constanţa. Doi bărbaţi au luat crunta decizie, noaptea trecută, de a-şi încheia socotelile cu viaţa. Unul a lăsat un bilet de adio în care a scris ce îl măcina. Cel de-al doilea a părăsit această lume fără nicio explicaţie. În doar câteva zile, vorbim aşadar de cinci oameni care s-au sinucis, iar bilanţul tragic a cutremurat oraşul.

„Îmi cer iertare că fac așa ceva. Nu mă mai descurc material și simt că Dumnezeu m-a părăsit”. Acestea sunt ultimele cuvinte scrise pe o foaie ruptă dintr-un caiet de un bărbat de 57 de ani din Mangalia, care seara trecută a recurs la un gest cumplit. A pândit pe calea ferată până când trenul care circula pe ruta Constanța – Mangalia, a traversat podul din Neptun. Când a văzut că se apropie, s-a aruncat.

Pe biletul de adio sinucigașul a lăsat și numărul de telefon și numele unei rude apropiate, care să-l îngroape. Avea câteva zeci de lei în buzunar și telefonul mobil. Din păcate, la nici două ore, un alt bărbat a recurs la un gest fatal identic, pe aceeași cale ferată, de această dată, în Eforie, scrie Reporter NTV.

Mecanicul trenului Constanța –Mangalia este în stare de șoc. A povestit că l-a văzut pe sinucigaș cum se așeza pe șină, în genunchi cu spatele la tren, semn că deși își dorea moartea îi era frică să o înfrunte. Conductorul garniturii a frânat cu disperare, a tras alarma, însă nu a reușit să îl evite.

De această dată, bărbatul care a recurs la fatalul gest nu a lăsat niciun mesaj de rămas bun și niciun indiciu asupra problemelor care l-au chinuit atât de tare încât să renunțe la propria sa viață. Nu avea acte de identitate asupra sa însă niște localnici din zonă l-au recunoscut.

Tragediile de noaptea trecută vin să completeze un peisaj sumbru al unor gesturi similare. În nici o săptămână, cinci oameni au pierit, din propria lor voință. Vineri, un maistru militar de 22 de ani s-a aruncat în fața unui tren, la 6 kilometri de Gara de Nord București. Plecase din Constanța joi, după ce, din motive necunoscute ar fi incendiat apartamentul pe care îl avea închiriat în Kilometrul 4-5.

Marți un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a tăiat venele și s-a aruncat de la etajul trei, al unui bloc din cartierul constănțean Inel 2. Și tot marți, trupul fără viață al unui bărbat de 41 de ani a fost găsit în subsolul blocului din Tomis Nord unde locuia. A plecat pe lumea cealaltă și a lăsat în urma sa o familie distrusă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?