Ochelarii Samsung: care va fi marea NOUTATE faţă de Google Glass

 
Ochelarii Samsung ar putea avantajul unui preţ mai mic decât cei de la Google Glass
Ochelarii Samsung ar putea avantajul unui preţ mai mic decât cei de la Google Glass

Ochelari Samsung. Era clar că un răspuns comercial la Google Glass va apărea cât mai curând. Probabil, cea mai plauzibilă și predictibilă replică ar putea consta în o pereche de ochelari Samsung.

Se vorbește de multă vreme de eventualitatea unor ochelari Samsung în genul celor de la Google. Comercializarea către publicul larg ar putea fi o diferența notabilă între ochelarii Google și Samsung, scrie PlayTech.ro.

Poate Galaxy Glass va fi numele ochelarilor inteligenți ai sud-coreenilor. O serie de zvonuri și patente solicitate de companie indică faptul că un asemenea produs este în lucru în curtea Samsung. De altfel, de curând, compania a depus cerere pentru obținerea unui patent referitor la un dispozitiv electronic care poate fi purtat la ochi.

O dată vehiculată pentru lansarea unor ochelari Samsung este luna septembrie, odată cu târgul de tehnologie IFA de la Berlin, așa cum sugerează Korea Times.

Marele avantaj al unor ochelari Samsung ar fi disponibilitatea comercială, pentru că acest aspect are mari șanse să se materializeze. Google, de aproape doi ani de când și-a dezvăluit ochelarii inteligenți, îi tot ține la regim exclusivist – sunt disponibili doar pentru dezvoltatori și pentru câțiva fani dispuși să plătească 1500 dolari.

Mai multe aici.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
6 0
28 Jan 14:57
ceea ce nu zice nimeni e ca acesti asa zisi "ochelari" iti strica vederea la departare facandu-te sa-ti focalizezi privirea doar pe aplicatiile de pe "lentila" timp de sute de ore
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?