Mureşan: Comisia Europeană nu acceptă un candidat desemnat de un premier în curs de destituire

 

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan avertizează că preşedinta Comisiei Europene nu va accepta un candidat desemnat de un prim-ministru aflat în plină procedură de destituire.

”Dacă Viorica Dăncilă a avut nevoie de 7 zile pentru a trimite în mod oficial o propunere de comisar european din partea României atunci şi preşedinta aleasă a Comisiei Europene îşi poate lua 3 zile timp pentru a da răspunsul pe această propunere.

Fiţi siguri că preşedinta Comisiei Europene nu va accepta un candidat desemnat de un prim-ministru aflat în plină procedură de destituire.

Vorbim aici de viitorul Uniunii Europene, e vorba de conducerea întregii Uniuni Europene pentru următorii 5 ani de zile.

Colegiul comisarilor nu îşi poate permite să aibă un membru din partea unui guvern ce tocmai a fost demis.

Comisia Europeană are nevoie de membri competenţi şi legitimi, iar România are nevoie de o reprezentare onorabilă şi puternică în Comisia Europeană", spune Siegfried Mureşan.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Beti
08 Oct 21:08
Azi Dănciĺă nu este în curs de destituirea. Poate de Joi încolo dar pînă atunci mai este și un măine.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?