Mesaje terifiante pe asfalt, după moartea tânărului Fărcaş:"Și eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el"

 
Mesaje terifiante pe asfalt, după moartea tânărului Fărcaş:"Și eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el"
Mesaje terifiante pe asfalt, după moartea tânărului Fărcaş:"Și eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el"
Mesaje terifiante pe asfalt, după moartea tânărului Fărcaş:"Și eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el" Mesaje terifiante pe asfalt, după moartea tânărului Fărcaş:"Și eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el" Mesaje terifiante pe asfalt, după moartea tânărului Fărcaş:"Și eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el"

Oficialii brașoveni care își desfășoară activitatea în clădirea Prefecturi au avut o surpriză, vineri dimineața, când au ajuns la serviciu.Parcarea din fața clădirii a fost umplută cu mesaje scrise cu creta, probabil încă de aseară, de câțiva protestatari, pentru reprezentanții administrației brașovene și nu numai.

Printre mesajele care puteau fi citite la prima oră dimineață, în fața Prefecturii sunt „Și eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el“, „Votezi legea hoției, în loc să faci ceva în interesul României?“, „De ce nu cumpărăm medicamente vitale de care avem nevoie în spitale?“, „De ce nu ieși cu noi la proteste în Braşov, oraş de poveste?“.

În clădirea Prefecturii își desfășoară activitatea Instituția Prefectului, Consiliul Județean Brașov și Curtea de Apel Brașov.

Sistemul de sănătate ucide din nou! A murit, după ce a aşteptat 2 ani un transplant de plămâni


Această nouă formă de manifestare a nemulțumirii brașovenilor față de acțiunile aleșilor vine după ce, cu o zi înainte  (pentru a doua zi consecutiv) mai mulți cetățeni au ales ca formă de protest, o „plimbare“ pe trecerile de pietoni nesemaforizate din oraș, notează brasovmetropolitan.ro.

Tot joi, protestatarii au ținut un moment de reculegere și în memoria lui Călin Fărcaș, tânărul din Teliu care a murit așteptând un transplant de plămân și ținând în camera sa de spital, mesajul că a obosit să lupte contra statului, că se simte frustrat și umilit.

Părinţii lui Călin Farcaş spun că statul român şi-a bătut joc de fiul lor: "A murit ca un câine"Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?