Lider ALDE: Pentru noi Declaraţia 600 a fost o fumigenă. Ar trebui anulată,nu doar prorogat termenul

Declaraţia 600
Declaraţia 600

Declaraţia 600 a fost pentru ALDE ”o fumigenă” cu care premierul Tudose a surprins, a spus, luni, preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr. Potrivit acestuia, formularul ar trebui anulat, nu doar prorogat termenul de depunere.”Am fost surprinşi de măsurile luate de Guvernul Tudose, care nu au fost în totalitate cele cu care ne-am dus în faţa alegătorilor când le-am cerut să ne aleagă (…) Nu am fost de acord cu Declaraţia 600, asta clar va trebui anulată. Eu zic că la Finanţe este unul dintre cei mai buni miniştri, cei mai performanţi. (...) Nu ştiu ce se va decide cu Declaraţia 600, care ar trebui scoasă de tot”, a spus Ioan Lazăr, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat dacă reprezentanţii conducerii ALDE nu au fost de la început de acord cu formularul 600, Ioan Lazăr a răspuns: ”Categoric nu, deci am fost surprinşi de fumigenele lui Tudose. Pentru noi a fost o fumigenă”, scrie Mediafax.

Fostul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, declara că regimul declarării veniturilor din activităţi independente ar putea fi schimbat astfel încât să nu mai fie necesară depunerea Declaraţiei (Formularului) 600, iar plata contribuţiilor sociale aferente să se facă pe bază de CNP.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?