Ion Crăciunescu, în lacrimi pentru Ilie Balaci : Doamne, ce pierdere!!! Nu pot să cred!!!

 

Marele arbitru internaţional Ion Crăciunescu a vorbit, cu lacrimi în glas, despre Ilie Balaci şi despre şocul pe care l-a simţit când a aflat că a murit. Într-o intervenţie în direct la Realitatea TV, Crăciunescu a schiţat portretul unui fotbalist de geniu, dar şi un rebel. 

"Era un om greu de stăpânit şi de controlat, în viaţă şi în teren, avea o fantezie asemeni pictorilor de geniu, crea în teren, improviza spontan. Doamne Dumnezeule, ce fotbalist, nu-mi cereţi să-l compar cu alţii, mai ales cu cei de azi," a comentat, cu lacrimi ]n glas, fostul mare arbitru internaíonal.

Nu se l[sa călcat în picioare, era tot timpul plin de veselie, şi pe teren şi în afara lui. Imi amintesc multe lucruri frumoase şi amuzante din vremurile petrecute împreună, de exmplu ghetele de fotbal improvizate pe care le aveam prin anii "70, cu cuie în loc de crampoane, ne înţepau tălpile, dar eram tineri şi plini de entuziasm. "

Ion Crăciuneascu a mai precizat că n-a mai ţinut legătura cu fosta "minune blondă" de ani buni.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?