Horoscopul primăverii. Răsturnare de situație pentru aceste 2 zodii

Când natura revine la viaţă şi se dezmorţeşte de frigul iernii, astrele se pun şi ele în mişcare şi dau peste cap viaţa tuturor semnelor zodiacale. În timp ce unele vor avea parte de schimbări majore pe diferite planuri, altele îşi vor găsi adevărata menire pentru care s-au născut.Berbec

Pe plan profesional, primăvara îţi va aduce o energie puternică, pe care le-o vei transmite şi celor din jur. Te ambiţionezi să avansezi în carieră şi vei face toate demersurile pentru a reuşi, chiar dacă multe persoane îţi stau în cale. Dacă încă nu ai găsit ceea ce ţi se potriveşte în carieră, poate e mai bine să mai aştepţi şi să nu faci schimbări drastice. În dragoste, e posibil să întâlneşti pe cineva care să îţi schimbe concepţia despre viaţă şi despre ce e cu adevărat important pentru tine. Mare atenţie în perioada aprilie-mai, când sănătatea ta poate fi pusă în pericol de câteva incidente minore acasă. 

Taur

Aştepţi cu nerăbdare primăvara, deoarece acela va fi momentul în care vei cunoaşte oameni noi, care să te îndrume în carieră sau alături de care să te asociezi pentru viitoare proiecte profesionale. Îţi merge bine şi în dragoste, mai ales la început de martie, când Venus e în casa iubirii şi te va ajuta să îţi exprimi sentimentele faţă de persoana dragă. Deşi nu eşti uşor de impresionat, partenerul s-ar putea să te dea peste cap complet. Ai grijă cu alimentaţia, căci prea multe prăjeli îţi vor afecta sistemul digestiv. 

Gemeni

În carieră, ai toate şansele să te redescoperi din această primăvară, să vezi ce îţi place cu adevărat şi ce nu şi pentru ce ai fost menită să fii. Poate ai deja o carieră într-un domeniu care nu te încântă atât de tare, de aceea, e bine ca în perioada martie-aprilie să te reprofilezi. Alege cu cap şi ţine cont de talentele pe care le ai, şi nu de banii pe care îi poţi câştiga. În dragoste, va trebui să mai aştepţi, căci surprizele vor veni abia în a doua jumătate a anului. Ai grijă la cât alcool consumi, mai ales primăvara, când sistemul tău imunitar va suferi din pricina schimbărilor bruşte de temperatură! 

Află ce-ți rezervă astrele în această primăvară pe clickpentrufemei.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?