Florin Călinescu a luat foc când a auzit că se alocă 100 milioane euro pentru partidele parlamentare

 
Florin Călinescu
Florin Călinescu

Proiectul de buget pentru 2019 prevede, printre altele, o majorare a subvenţiei pe care Autoritatea Electorală Permanentă o acordă partidelor parlamentare. Suma se ridică la aproape 100 de milioane de euro.



Florin Călinescu a luat foc în momentul în care a auzit de această variantă.

"Una din cele mai mari monstruozităţi coapte de căpăţâna lui Livulică este subvenţionarea partidelor parlamentare. Că doar nu o să credeţi că sluga aia de trezorier a venit cu ideea... Nici nu-i pomenesc numele. Daca ajunge ministru al transporturilor, se va întâmpla atunci.

Deci, pentru 2019, aproape o sută de milioane de € din banii cetăţenilor se duc la partidele parlamentare. Mizerabil acceptul PNL-ului...Şi nici nu are rost să ne gândim la ce ar fi buni banii ăştia. Astfel de cheltuieli ar trebui interzise, tot prin lege. Ok. Scoatem USR. Deocamdată. Să vedem dacă vor accepta atunci când se repartizeazî banii", a postat Florin Călinescu pe Facebook.

Parlamentarii din comisiile reunite pentru buget-finanţe au luat o decizie bizară în ședința de marți noaptea: au adoptat un amendament care taie 140 milioane lei de la finanțarea partidelor politice! Banii se duc la Educație, pentru programul "masa caldă". Decizia nu este definitivă, poate fi "corectată" în plen.

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mihalache
13 Feb 17:24
100 milioane de € pentru Mafie.
Răspunde
0 0
Amalia
13 Feb 17:22
Este an electoral și voturile se cumpără!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?