Șeful Facebook a dat lovitura la audieri: A devenit și mai bogat!

După ce a fost audiat ieri, timp de 5 ore, în Senat, Mark Zuckerberg discută miercui și cu membrii Camerei Reprezentanţilor.Cu o zi în urmă, fondatorul Facebook a reuşit să treacă de sesiunea de întrebări şi răspunsuri fără a face nicio promisiune clară. Senatorii au încercat să îl convingă să susțină introducerea unor reglementări mai stricte privind platformele de socializare. A recunoscut, însă, că Facebook a vândut date ale utilizatorilor săi şi altor companii în afară de Cambridge Analytica. În ceea ce priveşte Rusia, Zuckerberg le-a spus senatorilor că platforma sa este într-o luptă constantă cu agenții Moscovei, care încearcă să o exploateze.

El a vorbit chiar de o cursă a înarmării online. Investitorii au fost impresionați de evoluția lui Zuckerberg. Astfel, acțiunile Facebook au înregistrat cea mai mare creştere din ultimii aproape 2 ani , este vorba de 4,5%, adică 3 miliarde de dolari. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?